Kagerup Most hvem er vi Erik Elmelund Petersen

Om

Kagerup Most

Fokus på smag og kvalitet

Kagerup Most er en lille lokal virksomhed som er etableret og drives af far og søn.

Overmoster Erik er faglært kok med 25 års erfaring og er også uddannet fødevareteknolog. Med denne kombination, sikre det en produktion, hvor smag og fødevaresikkerhed altid er i fokus.

Vi arbejder kontinuerligt for en høj kvalitet med fantastiske smage og most der er produceret under de bedste fødevaresikkerhedsmæssige forhold.

Kagerup Most vil være en aktiv spiller i det Nordsjællandske fødevareunivers og fremme lokale produkter.

Kagerup Most bliver til

Vi har altid undret os over, hvorfor man ikke kan købe et ordentligt velsmagende produkt i en lille flaske, som er fuld af smag og, hvor smagen rent faktisk er det som står på flasken. Uden tilsætningsstoffer og uden tilsatte aromaer.

Vi satte os for, under en hyldeblomstkampagne, at lave vores egen hyldeblomstdrik. Den skulle sælges i vores vejbod som min søn, som på det tidspunkt var 4-5 år, stod for.

Vi havde hurtigt udsolgt og blev enige om at gøre det igen året efter og her blev det en lige så stor succes.

Under hyldeblomstkampagnen i 2019 satte vi os for at, høste alle de hyldeblomster vi kunne og producere hyldeblomstsaft til at komme i små flasker. Det samme gjorde vi med jordbær og hindbær.

Vi gjorde rigtig mange mennesker glade og vi ville give mange flere mulighed for at få fat i vores velsmagende og lækre produkter. Og pludselig var Kagerup Most en realitet.

Kagrup most Druer under pres
Æbletræ Kagerup most
Brombær Kagerup Most