(1 kundeanmeldelse)

Lemonade

Lemonade

Frisk, syrlig Lemonade som smager af sommer og sol og som skal nydes i det danske sommerland.

kr.25.00

Nyd den friske og syrlige smag af citron, som er perfekt afbalanceret med den rette mængde sukker i vores lækre lemonade. Med en enkelt slurk kan du tage en tur ned ad memory lane tilbage til barndommens sommerdage, hvor du drak lemonade hos dine bedsteforældre og nød livet.

Vores lemonade er inspireret af den autentiske smag af lemonade, som man kender og elsker fra barndommen. Vi har perfektioneret opskriften og sørget for at bruge kun de bedste ingredienser for at skabe en lemonade, der er både forfriskende og velsmagende. Citronsaften er nøje udvalgt for sin kvalitet og smag, mens sukkeret er tilsat i den perfekte mængde, så du kan nyde lemonadens syrlighed og sødme i harmoni.

Med vores lemonade kan du tage et velfortjent break fra en travl hverdag, og nyde smagen af en tidligere tid. Lemonaden passer perfekt til enhver lejlighed, og dens fyldige smag vil tilføje et ekstra pift til din dag. Prøv vores autentiske og velsmagende lemonade i dag, og giv dine smagsløg en oplevelse de sent vil glemme.

kagerup Most under hyld

Vil du høre det først?

TILMELD DIG FOR AT MODTAGE DE SENESTE NYHEDER OG TILBUD PLUS NOGLE EKSKLUSIVE GODBIDDER!

Vi lover ikke at spammer dig og du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.

Vægt 0.430 kg

1 anmeldelse af Lemonade

  1. Kamilla Sejer

    Den bedste, bedste lemonade! Klart en anbefaling værd.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Kagerup Most på Facebook og Instagram